Fini kompresori

Kompaniju  FINI COMPRESSORS SPA je osnovao 1952 godine Enzo Fini sa grupom saradnika. U više od 50 godina razvoja i preduzetnickog iskustva, kompanija je postala lider u evropi u industriji komprimovanog vazduha.

Kompanija  svoju delatnost obavlja u 5 fabrika na površini od 80.000 m² .
Ostvaruje izvoz od 85% u 120 zemalja.
Poseduje sertifikat  ISO 9001 : 2008
Proizvodi klipne i vijacne kompresore od 0.25 do 250 kw.

Ponuda FINI
KLIPNIH KOMPRESORA
Ponuda FINI
VIJAČNIH KOMPRESORA

MISIJA

Naša misija je da projektujemo, proizvedemo, distribuiramo i podrzimo integrisana rešenja u proizvodnji  i upotrebi komprimovanog vazduha ( od kuće do do industrijskih postrojenja)  u celom svetu , trudeći se da obezbedimo najbolja rešenja po najnižoj ceni.

KVALITET

Kvalitet je izraz našeg načina postojanja , razmišljanja i rada.
Naši sistemi kvaliteta , od 2009. godine , u skladu sa ISO 9001 : 2008 i sertifikovan od strane TUV Italia srl ( TUV SUD grupa ) .
Ceo proizvodni ciklus  se u potpunosti realizuje u objektima Fini: dizajn, kupovina, obrada, montaža, inspekcija, pakovanje i isporuka.. Svaki proizvod, koji se realizuje je  u skladu sa važećim propisima  i bezuslovno se sprovodi svaka faza ovog procesa  od strane naseg obucenog i kvalifikovanog osoblja, kako bi smo mogli da garantujemo da su svi specificni zahtevi u kvalitetu i funkcionalnosti zadovoljeni.


Proizvodni sertifikati